Prezentare

Scoala de soferi AUTOPROF Campina are ca obiectiv principal pregatirea cursantilor care doresc sa obtina permisul de conducere pentru categoriile A, AM, B, B+E. Cu o experienta indelungata in domeniul instructajului auto si oamenii profesionisti cu care lucram putem spune ca oferim cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatilor de scolarizare la cele mai bune preturi.

Legislatia in vigoare prevede ca fiecare viitor sofer sa parcurga anumite etape pentru obtinerea permisului de conducere si anume:

  • Inscrierea in cadrul unei scoli de soferi;
  • Participarea la cursurile teoretice;
  • Efectuarea orelor de practica sau condus;
  • Absolvirea examenelor teoretice si practice.

Scoala de soferi AUTOPROF asigura prin intermediul instructorilor angajati in procesul de formare a novicilor, transmiterea informatiilor teoretice si practice necesare pentru obtinerea permisului de conducere.

Atunci cand cursantii aleg sa studieze in cadrul unei scoli performante, ai caror instructori sunt familiarizati cu tehnologia auto si detin toate informatiile actualizate (in privinta ultimelor reglementari legislative),siguranta si placerea sofatului, procesul de invatare este sigur iar trecerea examenului auto este garantata.

Inscrie-te acum la cursurile noastre!

Inscriere online